Podovi za bašte i terase

PROMENITE IZGLED VAŠE BAŠTE

Veliki izbor boja i dezena podloga / brza montaža i demontaža / lako održavanje / dug vek trajanja

Podovi za terase kafića i restorana

Terasa je centralno mesto u Vašem prostoru kada stigne lepo vreme i vreli dani. Podovi za terase su oslonac na kome se nalazite. Danas možete jednostavno i lako da promenite ili dodate novu terasu, novu baštu u Vašem restoranu ili kafiću.

Podovi za terase - Bergo

Idealno rešenje za postavku podloge u baštama predstavljaju BERGO podne ploče, švedskog prizvođača, prema Eko standardima i bez emisije štetnih materija. Bergo ploče imaju multifunkcionalna svojstva, odlične su za podove i podloge, kako za spoljašnju, tako i za unutrašnju upotrebu. Kad se završi sezona bašti, mogu lako da se demontiraju i sačuvaju za narednu sezonu.

Bergo ploče se mogu brendirati i na taj način dati lični pečat prostoru gde se postavljaju. Vrlo jednostavno postavite logo ili grb koji želite, dimenzija kojih želite.

Podne obloge Bergo flooring Švedska

Kompanija Bergo flooring je svetski lider u proizvodnji multifunkcionalnih podnih obloga od 1972 godine. Najviše pažnje u proizvodnji Bergo podne obloge posvećeno je kvalitetu. Podloga je dizajnirana tako da trpi velika opterećenja i teške vremenske uslove, a da pri tome ostane u odličnom stanju i posle više od 15 godina korišćenja. Proizvodi se prema sertifikatima ISO 9001 a testirana je i na Univerzitetu u Štutgartu.

Prema istraživanju tehničkog fakulteta Chalmers iz Geteborga, Bergo podne obloge pozitivno utiču na leđa i zglobove. Danas Bergo podne obloge možete pronaći na najrazličitijim lokacijama, od kafića i restorana, preko sportskih terena do bazena.

Bergo

Upotreba

  • Atraktivna, izdržljiva i praktična podloga
  • Dobre karakteristika isušivanja
  • Prisutno je provetravanje poda ispod
  • Može se lako premeštati
  • Montažno - demontažne
  • Potrebno je minimalno održavanje

Bergo XL

Podloga za balkone, terase i bazene

Bergo Elite

Podloga za elegantan i sofisticiran izgled vašeg prostora.

Bergo Unique

Podloga za područja oko bazena, tuševa, kupatila, saune i perionice

Pošaljite upit za Bergo podloge

TOP