Sportski podovi Bergo Flooring

MULTIFUNKCIONALNA SPORTSKA PODLOGA

Profesionalna sportska podloga pravljena po FIBA standardima.

SPORTSKI PODOVI BERGO FLOORING

Sportski podovi za basket / futsal / odbojku / rukomet / tenis

Bergo flooring je oficijalna podloga 3x3 Belgrade Challenger 2019

Zašto izabrati Bergo multisport sportsku podlogu?

Pri odabiru sportskih podova veoma  je bitan osećaj koji podloga pruža igračima, odskok i trenje, ali i drugi parametri kao što su održavanje podloge, kvalitet i dugotrajnost. Sportski pod Bergo Multisport je jedinstvena sportska podloga na kojoj se mogu igrati različite sportske dicipline. Napravljena je prema standardima svetskih sportskih asocijacija. Pruža odličan osećaj tokom igre i pozitivno utiče na kolena i zglobove. Bergo sportski podovi nude visok nivo performansi uzimajući u obzir sve ove faktore. Montaža podova sama po sebi ne može biti jednostavnija što predstavlja još jednu veliku prednost. Jedinstvena izrada omogućava dobru izdržljivost, odskok i trenje. Perforirana ploča i dizajn ispod ima odlične drenažne sposobnosti koje će omogućiti brzo sušenje terena nakon kiše čime se onemogućava stvaranja bara. Podloga može stajati napolju i leti i zimi i u svim klimatskim uslovima. Prema tehničkom fakultetu Chalmers iz Geteborga, Bergo podovi utiču povoljno na leđa i zglobove sportista.

Naši klijenti : 3x3 Belgrade Challenger, Beobasket - Spanoulis court Beograd, Ada Ciganlija, Maxima kamp Pecarski - Zlatibor, British Intenational School, Roda-Mercator ...

Sportski podovi Bergo multisport - specifikacija

 • Materijal : Polipropilen
 • Dimenzija ploča : 303.3 x 303.3
 • Debljina sportske podloge : 14.1mm
 • Izdržljivost : 500t/m2
 • ISO 90001
 • FIBA standardi

Gde se koriste Bergo sportski podovi

 • Profesionalni 3x3 tereni
 • Škole
 • Privatni tereni
 • Sportske manifestacije
 • Hoteli i restorani
 • Sportski centri
Spanoulis court Beobasket, Beograd
Prima International School, Beograd
Košarkaški kamp Maxima - Pecarski, Zlatibor
British Intetnational School, Beograd
Ada Ciganlija - teren za košarku
Belgrade Challenger 2019

Bergo flooring sportska podloga za basket u vašem dvorištu!

Šta je potrebno za pod za basket u dvorištu?

Bergo sportske podloge se postavljaju direktno na ravnu i tvrdu podlogu (beton, asfalt). Dimenzija terena može biti po vašem izboru. Podloge se ne lepe, povezuju se klik sistemom i daju mogućnost da se podloga po potrebi skloni i premesti na drugo mesto.

Bergo flooring, Švedska, sa 40-to godišnjom tradicijom proizvodnje montažnih sportskih podloga, i istaknutim Skandinavskim kvalitetom proizvoda. Podloga ispunjava FIBA standarde i omogućava laku i brzu montažu i demontažu terena. Ta podloga je korišćena na Spanoulis terenu pored splava Gabiano, na glavnom terenu Košarkaškog kampa Maxima by Pecarski, glavni teren za 3x3 basket na Adi Ciganliji itd.

Bergo multisport je jedina podloga u svetu koja koriti ekspanzije koji su debljine 10cm I postavljaju se na svakim 4-5m. One pored toga sto omogucavaju da se teren blago skuplja I siri usled promena temperature zimi I leti, sluzi I kao linije na terenu (ravne linije na terenu, nema potrebe za docrtavanjem).

Montaža podova sama po sebi ne može biti jednostavnija što predstavlja još jednu veliku prednost. Perforirani šablon i dizajn donje površine ima odlične drenažne sposobnosti, koje će omogućiti brzo sušenje terena nakon kiše, čime se onemogućava stvaranje bara. Podloga može stajati napolju i leti i zimi i u svim klimatskim uslovima.

Turnir u londonu
Adidas i Bergo u Londonu
Nike teren za basket 3x3

Pošaljite upit za sportske podloge

VEŠTAČKA TRAVA ZA TENIS / FUDBAL / MULTISPORT (Sit-in)

Veštačka trava Sit-in SPORT stvorena je kao savršena sinergija između različitih proizvodnih aktivnosti velike industrijske grupe Pietro Industries & Brandovi S.P.A iz Italije.

Sit-in SPORT (veštačka trava) nudi široku paletu visoko kvalitetnih proizvoda za fudbalska igrališta, tenis i kao i ostale sportove.

Radići PIETRO INDUSTRIJE & MARKE S.P.A. sledi politiku kvaliteta, vodi računa o očuvanju čovekove okoline i koristi alternativne izvora energije za TMB produkcije, što potvrđuju ISO 9001 i ISO 14000 standardi.
Sit-in SPORT prati i analizira celi ciklus proizvodnih procesa u skladu s najnovijim propisima o kvaliteti i sigurnosti. Zahvaljujući tome, Sit-in zadovoljava stroge tehničke zahteve koje diktira FIFA, LND, ITF, IRB.

Sit-in je službeni sponzor i tehnički partner EMF (European Minifootball Federation) od 2013. godine.

SIT-IN veštačka trava se radi isključivo po projektu koji odgovara traženim dimenzijama terena. Proizvodnja započinje onog trenutka kada se potvrdi dimenzija terena (dužina i širina) kao i dodatne potrebe kupaca. Rolne veštačke trave i linije se lepe odvojeno. Linije se rade posebno tako da ne dolazi do mogućnosti da izblede tokom vremena kao kad se farbaju. Linije mogu da se proizvedu u beloj, crvenoj i plavoj boji što daje mogućnost da se dodatno diferenciraju sportovi na terenu.

Lepak i trake se takodje poručuju od SIT-IN proizvođača čime se dobija dodatna sigurnost u kvalitetu.

Spanoulis Court Belgrade
TOP