Sportski podovi Bergo Flooring

MULTIFUNKCIONALNA SPORTSKA PODLOGA

Profesionalna sportska podloga pravljena po FIBA standardima.

SPORTSKI PODOVI BERGO FLOORING

Sportski podovi za hale i spoljašnje terene

Zašto izabrati Bergo multisport sportsku podlogu?

Pri odabiru sportskih podova veoma  je bitan osećaj koji podloga pruža igračima, odskok i trenje, ali i drugi parametri kao što su održavanje podloge, kvalitet i dugotrajnost. Sportski pod Bergo Multisport je jedinstvena sportska podloga na kojoj se mogu igrati različite sportske dicipline. Napravljena je prema standardima svetskih sportskih asocijacija. Pruža odličan osećaj tokom igre i pozitivno utiče na kolena i zglobove. Bergo sportski podovi nude visok nivo performansi uzimajući u obzir sve ove faktore. Montaža podova sama po sebi ne može biti jednostavnija što predstavlja još jednu veliku prednost. Jedinstvena izrada omogućava dobru izdržljivost, odskok i trenje. Perforirana ploča i dizajn ispod ima odlične drenažne sposobnosti koje će omogućiti brzo sušenje terena nakon kiše čime se onemogućava stvaranja bara. Podloga može stajati napolju i leti i zimi i u svim klimatskim uslovima. Prema tehničkom fakultetu Chalmers iz Geteborga, Bergo podovi utiču povoljno na leđa i zglobove sportista.

 • Sportski pod po stadnardima FIBA / ITF
 • 15 godina garancije
 • 30 godina iskustva
 • Proizvedeno u Švedskoj po EU standardima kvaliteta
 • Tereni sa Bergo sportskim podovima se nalaze u preko 60 zemalja
 • Srbija, Španija, Nemačka, Češka, Francuska ... samo su neke od zemalja gde su se 3x3 turniri igrali u 2019 godini na Bergo sportskim podovima

Sportska podloga za 3x3 Belgrade Challenger, Teren za basket - Beobasket - Spanoulis court Beograd, Podloga za sportske terene na Adi Ciganliji, Pod za košarkaški teren Maxima kamp Pecarski - Zlatibor, Sportski pod za školu British Intenational School, Teren za basket Roda-Mercator, teren za basket za Coca - Cola Hellenic group, Adidas, Nike ...

Sportski podovi Bergo multisport - specifikacija

 • Materijal : Polipropilen
 • Dimenzija ploča : 303.3 x 303.3
 • Debljina sportske podloge : 14.1mm
 • Izdržljivost : 500t/m2
 • ISO 90001
 • FIBA standardi

Gde se koriste Bergo sportski podovi

 • Sportski pod za 3x3, košarku, futsal, odbojku, rukomet, tenis ...
 • Podovi za sportske hale za škole
 • Sportski pod za privatne terene
 • Podloga za sportske terena za manifestacije
 • Podloga za sportske terene za hotele i restorane
 • Sportske podloge za sportske centre
Podloga za basket - Spanoulis court Beobasket, Beograd
Sportski pod za halu - Prima International School, Beograd
Podloga za košarkaški teren - Košarkaški kamp Maxima - Pecarski, Zlatibor
Sportska podloga za škole - British Intetnational School, Beograd
Sportski podovi - Ada Ciganlija - teren za košarku
Profesionalna 3x3 sportska podloga - Belgrade Challenger 2019

Bergo flooring sportska podloga za basket u vašem dvorištu!

Šta je potrebno za pod za basket u dvorištu?

Bergo sportske podloge se postavljaju direktno na ravnu i tvrdu podlogu (beton, asfalt). Dimenzija terena može biti po vašem izboru. Podloge se ne lepe, povezuju se klik sistemom i daju mogućnost da se podloga po potrebi skloni i premesti na drugo mesto.

Sportski podovi cena

Cena sportskih podova zavisi od kvadrature kao i od mesta gde se postavlja podloga. Postoje 3 modela : pod za teniske terene, multisport sportska podloga i sportska podloga za manje zahtevne terene. Boja podloge ne utiče na cenu tako da možete izabrati jednu od 10 boja i kombinovati kako bi vaš teren bio prilagodjen vašim zahtevima. Za cenu sportskog poda i više detalja možete nas pozvati ili poslati mail.

Najčešća pitanja pre postavljanja sportskog poda

1. Šta je potrebno da postavim sportski pod?

Sportski pod najčešće se postavlja preko betona ili asfalta. Nije potrebno da podloga bude idealno ravna. Predlažemo da se uvek konsultujete sa nama vezano za izgradnju sportkog poda ili za kvalitet postojećeg poda.

2.  Gde se obično postavljaju Bergo sportski podovi?

Bergo sportski podovi se mogu koristiti za sve sportove kao i za sve sportske terene. Podloga se koristi za sportske hale, otvorene sportske terene, kao pod za košarkaške terene, pod za  rukometne terene , odbojkaške, podloga za badminton terene, pod za futsal terene, za fitnes sale ...

3. Soprtski podovi cena?

Cena zavisi od kvadrature i od mesta montaže. Predlažemo da nas kontaktirate za cenu sportskih podova kako bi našli najbolje rešenje za vaše potrebe.

4. Na tržištu ima mnogo različitih sportskih podova, da li kupiti kopiju ili original?

Na tržištu se mogu naći različiti proizvođači sportskih podova. Ono što ih razlikuje jeste prvenstveno kvalitet proizvodnje, materijali od kojih su napravljeni i način montaže. Često se dešava da u startu cena bude presudan faktor, ali cena sportskih podloga je u većini slučajeva i direktno povezana sa materijalima od kojih su napravljeni. Na tržištu postoje i kopije koje na prvi pogled izgledaju isto kao i sportske podloge velikih proizvođača kao što su Bergo flooring ili Sportcourt. Bergo flooring je preko 40 godina jedan od lidera u proizvodnji sportskih podova, isporučuje se u preko 70 zemalja i poseduje najstrože standarde kvaliteta.

Bergo flooring, Švedska, sa 40-to godišnjom tradicijom proizvodnje sportskih podloga predstavlja jednog od lidera u svetu po proizvodnji i montaži sportskih podova. Sportski pod Bergo Multisport ispunjava FIBA standarde i omogućava laku i brzu montažu i demontažu terena. Ta podloga je korišćena na Spanoulis terenu pored splava Gabiano, na glavnom terenu Košarkaškog kampa Maxima by Pecarski, glavni teren za 3x3 basket na Adi Ciganliji itd.

Bergo multisport je jedina podloga u svetu koja koriti ekspanzije koji su debljine 10cm I postavljaju se na svakim 4-5m. One pored toga sto omogucavaju da se teren blago skuplja I siri usled promena temperature zimi I leti, sluzi I kao linije na terenu (ravne linije na terenu, nema potrebe za docrtavanjem).

Montaža sportskih podova sama po sebi ne može biti jednostavnija što predstavlja još jednu veliku prednost. Perforirani šablon i dizajn donje površine ima odlične drenažne sposobnosti, koje će omogućiti brzo sušenje terena nakon kiše, čime se onemogućava stvaranje bara. Podloga može stajati napolju i leti i zimi i u svim klimatskim uslovima.

Sportski pod za turnir 3x3 u Londonu
Sportski pod za futsal "Adidas" u Londonu
Sportska podloga za košarku "Nike"

Cena sportskih podova - pošaljite upit ili pitanje :

VEŠTAČKA TRAVA ZA TENIS / FUDBAL / MULTISPORT (Sit-in)

Veštačka trava Sit-in SPORT stvorena je kao savršena sinergija između različitih proizvodnih aktivnosti velike industrijske grupe Pietro Industries & Brandovi S.P.A iz Italije.

Sit-in SPORT (veštačka trava) nudi široku paletu visoko kvalitetnih proizvoda za fudbalska igrališta, tenis i kao i ostale sportove.

Radići PIETRO INDUSTRIJE & MARKE S.P.A. sledi politiku kvaliteta, vodi računa o očuvanju čovekove okoline i koristi alternativne izvora energije za TMB produkcije, što potvrđuju ISO 9001 i ISO 14000 standardi.
Sit-in SPORT prati i analizira celi ciklus proizvodnih procesa u skladu s najnovijim propisima o kvaliteti i sigurnosti. Zahvaljujući tome, Sit-in zadovoljava stroge tehničke zahteve koje diktira FIFA, LND, ITF, IRB.

Sit-in je službeni sponzor i tehnički partner EMF (European Minifootball Federation) od 2013. godine.

SIT-IN veštačka trava se radi isključivo po projektu koji odgovara traženim dimenzijama terena. Proizvodnja započinje onog trenutka kada se potvrdi dimenzija terena (dužina i širina) kao i dodatne potrebe kupaca. Rolne veštačke trave i linije se lepe odvojeno. Linije se rade posebno tako da ne dolazi do mogućnosti da izblede tokom vremena kao kad se farbaju. Linije mogu da se proizvedu u beloj, crvenoj i plavoj boji što daje mogućnost da se dodatno diferenciraju sportovi na terenu.

Lepak i trake se takodje poručuju od SIT-IN proizvođača čime se dobija dodatna sigurnost u kvalitetu.

Spanoulis Court Belgrade
TOP