teren za basket 3 na 3
teren za rukomet
teren za fudbal

Sportski podovi

Pri odabiru sportske podloge veoma su bitni faktori kao što je osećaj koji podloga pruža igračima, odskok i trenje lopte, ali i drugi kao što su održavanje podloge, kvalitet i dugotrajnost.

Antas line je dugogodišnji zastupnik renomiranih firmi iz oblasti sportski podova kao što su : Bergo flooring, Casali, Sportcourt i Sit-in.

Podovi za basket/multisport podloge (Bergo Flooring)

Bergo sportske podloge
BERGO SL1
bergo sl3

Bergo flooring, Švedska, sa 40-to godišnjom tradicijom proizvodnje montažnih sportskih podloga, i istaknutim Skandinavskim kvalitetom proizvoda. Podloga ispunjava FIBA standarde i omogućava laku i brzu montažu i demontažu terena. Ta podloga je korišćena na Spanoulis terenu pored splava Gabiano, na glavnom terenu Košarkaškog kampa Maxima by Pecarski, glavni teren za 3x3 basket na Adi Ciganliji itd.

Bergo multisport je jedina podloga u svetu koja koriti ekspanzije koji su debljine 10cm I postavljaju se na svakim 4-5m. One pored toga sto omogucavaju da se teren blago skuplja I siri usled promena temperature zimi I leti, sluzi I kao linije na terenu (ravne linije na terenu, nema potrebe za docrtavanjem).

Montaža podova sama po sebi ne može biti jednostavnija što predstavlja još jednu veliku prednost. Perforirani šablon i dizajn donje površine ima odlične drenažne sposobnosti, koje će omogućiti brzo sušenje terena nakon kiše, čime se onemogućava stvaranje bara. Podloga može stajati napolju i leti i zimi i u svim klimatskim uslovima.

Pošaljite upit za sportske podloge

VEŠTAČKA TRAVA ZA TENIS / FUDBAL / MULTISPORT (Sit-in)

Veštačka trava Sit-in SPORT stvorena je kao savršena sinergija između različitih proizvodnih aktivnosti velike industrijske grupe Pietro Industries & Brandovi S.P.A iz Italije.

Sit-in SPORT (veštačka trava) nudi široku paletu visoko kvalitetnih proizvoda za fudbalska igrališta, tenis i kao i ostale sportove.

Radići PIETRO INDUSTRIJE & MARKE S.P.A. sledi politiku kvaliteta, vodi računa o očuvanju čovekove okoline i koristi alternativne izvora energije za TMB produkcije, što potvrđuju ISO 9001 i ISO 14000 standardi.
Sit-in SPORT prati i analizira celi ciklus proizvodnih procesa u skladu s najnovijim propisima o kvaliteti i sigurnosti. Zahvaljujući tome, Sit-in zadovoljava stroge tehničke zahteve koje diktira FIFA, LND, ITF, IRB.

Sit-in je službeni sponzor i tehnički partner EMF (European Minifootball Federation) od 2013. godine.

SIT-IN veštačka trava se radi isključivo po projektu koji odgovara traženim dimenzijama terena. Proizvodnja započinje onog trenutka kada se potvrdi dimenzija terena (dužina i širina) kao i dodatne potrebe kupaca. Rolne veštačke trave i linije se lepe odvojeno. Linije se rade posebno tako da ne dolazi do mogućnosti da izblede tokom vremena kao kad se farbaju. Linije mogu da se proizvedu u beloj, crvenoj i plavoj boji što daje mogućnost da se dodatno diferenciraju sportovi na terenu.

Lepak i trake se takodje poručuju od SIT-IN proizvođača čime se dobija dodatna sigurnost u kvalitetu.

TOP