izrada fudbalskih terena

Veštačka trava

Veštačka trava Sit-in SPORT stvorena je kao savršena sinergija između različitih proizvodnih aktivnosti velike industrijske grupe Pietro Industries & Brands S.P.A. iz Italije.

Sit-in SPORT (veštačka trava) nudi široku paletu visoko kvalitetnih proizvoda za fudbalska igrališta, tenis i kao i ostale sportove.

Sit-in SPORT prati i analizira celi ciklus proizvodnih procesa u skladu s najnovijim propisima o kvalitetu i sigurnosti. Zahvaljujući tome, Sit-in zadovoljava stroge tehničke zahteve koje diktira FIFA, LND, ITF, IRB.

Sit-in je službeni sponzor i tehnički partner EMF (European Minifootball Federation) od 2013. godine.

multifunkcionalni sportski tereni

SIT-IN veštačka trava se radi isključivo po projektu koji odgovara traženim dimenzijama terena. Proizvodnja započinje onog trenutka kada se potvrdi dimenzija terena (dužina i širina) kao i dodatne potrebe kupaca. Rolne veštačke trave i linije se lepe odvojeno. Linije se rade posebno tako da ne dolazi do mogućnosti da izblede tokom vremena kao kad se farbaju. Linije mogu da se proizvedu u beloj, crvenoj i plavoj boji što daje mogućnost da se dodatno diferenciraju sportovi na terenu.

Veštačka trava za fudbalske i teniske terene

Veštačka trava predstavlja najbolju alternativu prirodno travnatim terenima. Odličan kvalitet, povoljna cena, visoka postojanost su samo neki od razloga zbog kojih je veštačka trava postala nezamenljiva podloga za profesionalne i rekreativne terene. Veštački travnati tereni koje imamo za hokej, tenis i fudbal zadovoljavaju najstrožije uslove. Za uređenje dečijih igrališta, bašta kafića i restorana, terasa, dvorišta, bazena i drugih prostora imamo više vrsta dekorativne trave koja može biti u različitim bojama.

Zatvoreni stadioni moraju imati veštačku travu usled nedostatka sunčeve svetlosti.

Veštačka trava za fudbal

Veštačka trava za mali fudbal XJ PERFORMANCE

KARAKTERISTIKE

Veštačka trava visokih performansi, pogodno za terene sa velikim opterećenjem zahvaljujući specijalnom poboljšanom nitima sa dijamantskim oblikom.

SPECIFIKACIJA

Visina trave : od 38 mm do 65 mm
Broj uboda po m2 : od 8.150 do 16.800
Materijal : 100% PE / Monoextruded Monofilament
Dtex: 12.600 / 6
Debljina vlakna: 320 µ
Oblik : Enhanced Diamond-Jewel
Boja: zelena u dve nijanse

trava za mali fudbal

Veštačka trava za mali fudbal XT COMPETITION

KARAKTERISTIKE

Veštačka trava za mali fudbal pogodna za komercijalnu upotrebu. Model ima odlične karakteristike koje pružaju dobar osećaj igračima tokom igre.

SPECIFIKACIJA

Visina trave : od 38 mm do 65 mm
Broj uboda po m2 : od 8.925 do 16.800
Materijal : 100% PE / Monoextruded Monofilament
Dtex: 10.200 / 6
Debljina vlakna: 265 µ
Oblik : Enhanced Triangle-Grass Like
Boja: zelena u dve nijanse

trava za mali fudbal
trava ya mali fudbal

Veštačka trava za mali fudbal XWR

KARAKTERISTIKE

Najbolja serije Sit-in SPORT veštalke trave za mali fudbal, sa deset puta većom otpornošću na habanje u poređenju sa zahtevima FIGC - LND, FIFA, IRB pravila.

SPECIFIKACIJA

Visina trave : od 38 mm do 65 mm
Broj uboda po m2 : od 7.350 do 11.500
Materijal : 100% PE / Monoextruded Monofilament
Dtex: 14.000 / 6
Debljina vlakna: 370 µ
Oblik : Enhanced Diamond
Boja: zelena u dve nijanse

trava za fudbal xwr
trava za mali fudbal

Veštačka trava za tenis

KARAKTERISTIKE

Vestacka trava za teniske terene idealna za sportske centre i privatna igralista. Postavlja se na tucanik ili beton.

SPECIFIKACIJA

Visina trave : 15mm
Broj uboda po m2 : 63000
Materijal : 100% PP
Dtex: 7.200 / 1
Debljina vlakna: 65 µ
Oblik : Rectangular
Boja: zelena, crvena, plava

vestacka trava za tenis
vestacka trava za tenis

Veštačka trava za dvorište

Veštačka trava je površina od veštačkih materijala koji izgledaju kao prava prirodna trava. Najčešće se koristi na terenima za sport koji se obično igraju na običnoj travi - kao na primer fudbal. Danas se koristi i kao površina u domovima i kao površine u komercijalnim objektima - kafićima, hotelima i slično. Glavni razlog zašto se koristi veštačka umesto prirodne trave je naravno održavanje, naime, veštačka bolje podnosi prekomerno korišćenje, kao u današnjim sportovima. Nije joj potrebno zalivanje i šišanje. Može se držati u zatvorenom prostoru, a i preko zime je zelena čak i kada je napolju. Postavite je i zaboravite na nju, dok je ne ugledate kako se zeleni (ili u nekoj drugoj boji).

Sport ili dekoracija, izaberite sami.

Trava

Prednosti

  • Lako održavanje trave
  • Visoko kvalitetni proizvod
  • Intenzivna eksploatacija i dugotrajnost terena
  • Niska cena
  • Lep izgled

Pošaljite upit za Veštačku Travu

Veštačka trava - kratka istorija

Veštačka trava je patentirana još 1965. godine u Americi i dobila komercijalni naziv - AstroTurf i dobila na značaju početkom 70tih godina 20tog veka, kada je korišćena za izgradnju Astrodoma - prvog zatvorenog stadiona. To je bila prva generacija sistema veštačke trave (kratka vlakna bez ispune). Vrlo brzo je zamenjena drugom i trećom generacijom. Druga generacija je imala duža vlakna i i peščanu ispunu, a treća generacija veštačke trave, koja se i danas koristi, koristi ispunu od peska i granula od gume.

TOP