POD ZA TERASU

Spoljašnje podne obloge

Bergo podovi svojim izgledom i izdržljivošću pružaju mogućnost da lako stilizujete objekte kao što su bašte kafića i restorana, prostori oko bazena, radnje, sajamski štandovi…

Dizajnirane su tako da izborom i kombinacijom boja mogu da unesu svežinu u vaš prostor. Odabir jarkih boja vaš prostor dobija veseli izgled, dok izbor klasičnih umerenijih boja dobijate elegantan i smireni dizajn. Za objekte koji su okruženi zelenilom obično se biraju boje koje odgovaraju okruženju kao što su nijanse zelene, boja peska ili boja drveta.

Podne obloge Bergo flooring su otporne na sve vremenske uslove, mogu da izdrže visoke temperature, vodu i sunčevu svetlost bez oštećenja. Podloge su prijatne za hodanje, nemaju štetna isparenja i neprijatne mirise.

Primena Bergo podloga je jako široka, mogu se koriste na različitim mestima kao što su bašte, terase, bazeni, tuševi, saune, poslovni prostor, sajmovi…

Jedna od velikih prednosti podloga je način montaže. Podloga se postavlja direktno na ravnu i tvrdu površinu, nije potrebno lepiti ili šrafiti. Ploče se vezuju jedna za drugu klik sistemom

Bergo Unique

Podna obloga za terase i bašte. Elegantan model. 15 standardnih boja koje se mogu kombinovati

Bergo XL

Podloga za terase, bašte i bazene. Sa cvetnim dezenom. 15 standardnih boja.

Bergo Elite

Podna obloga za elegantan i sofisticiran izgled vašeg prostora. Puna ploča. 6 standardnih boja.

Bergo Soft

Podloga namenjena za prostore oko bazena, mešavina gume i PP. Podloge se ne klizaju i propustaju svu vodu.

Sajamske podloge

Podovi sa sajmove, event-e, promocije i druge događaje. Laka montaža

Veštačka trava

Veštačka trava je površina od veštačkih materijala koji izgledaju kao prava prirodna trava.

Podne obloge za terase i bašte

Idealno rešenje za postavku podloge u baštama predstavljaju BERGO podne ploče, švedskog prizvođača, prema Eko standardima i bez emisije štetnih materija. Bergo ploče imaju multifunkcionalna svojstva, odlične su za podove i podloge, kako za spoljašnju, tako i za unutrašnju upotrebu. Kad se završi sezona bašti, mogu lako da se demontiraju i sačuvaju za narednu sezonu.

Naši PVC podovi pored lepog dizajna i boja, pružaju rešenja za probleme za sve vlažne prostore. Podovi se koriste kao podovi za splavove, čamce i brodove, bazene... za razliku od drvenih podova duže traju i imaju veću otpornost na vlagu.

Ugradnja podloga u baštama i na terasama

Bergo podovi su veoma jednostavni za ugradnju. Osnovna prednost je što se ovi modularni podovi za ugostiteljske objekte brzo i lako postavljaju na staru podlogu (beton, asflat, pločice, tucanik...). Za montažu podloga nije potreban poseban alat, niti je potrebno lepiti ploče.

Bergo podloge su napravljene u vidu pločica koje se spajaju uklapanjem preko isturenih prstenova. Pločice se po potrebi mogu veoma lako sjeći ubodnom testerom ili manjim cirkularom, na željeni oblik i dimenziju.

Podovi za dokove

Pošaljite upit

Podne obloge za spoljašnju upotrebu

 • Odgovarajući su kako za unutrašnju , tako i spoljašnju upotrebu
 • Laka montaža
 • Zahtijevaju minimalno održavanje
 • Veoma izdržljivi i imaju dug vek trajanja.
 • UV stabilne
 • Odlične drenažne sposobnosti, kao i ventilacija ispod podova
 • Za sva godišnja doba i vremenske prilike (brzo se suši nakon kiše)
 • Ergonomični su, tj. povoljno utiču na kičmu i kolena, prijatni tokom hoda
 • Antiklizni i bezbedni za korisnike
 • Akustični i bešumni tokom kretanja
 • Jedinstven dizajn i bogata paleta boja

Održavanje podloga u baštama i na terasama

Spoljašnje podloge za ugostiteljske objekte su funkcionalne i veoma se lako održavaju. Sve što je potrebno je brisanje vlažnom krpom po potrebi. Podloga se može prati i vodom pod pritiskom.

Podloga je dizajnirana tako da voda i nečistoće prolaze ispod podloge i odlaze u smeru nagiba terena ili tokom pranja u smeru u kojem korisnik usmerava vodu pod pritiskom. Podloga je otporna na hemikalije koje se koriste kao sredstva za čišćenje.

Bergo ploče se mogu brendirati i na taj način dati lični pečat prostoru gde se postavljaju. Vrlo jednostavno postavite logo ili grb koji želite, dimenzija kojih želite.

stampa logotipa na podu

Garancija Bergo podloga za bašte

Obzirom da su naše podloge za ugostiteljske objekte otporne na sve klimatske uslove, trpe velika opterećenja i otporne su na habanje, ovaj vid podova za ima veoma dug vek trajanja. U praksi je to najčešće preko 20 godina.

Podne obloge Bergo flooring

Kompanija Bergo flooring je svetski lider u proizvodnji multifunkcionalnih podnih obloga od 1972 godine. Najviše pažnje u proizvodnji Bergo podne obloge posvećeno je kvalitetu. Podloga je dizajnirana tako da trpi velika opterećenja i teške vremenske uslove, a da pri tome ostane u odličnom stanju i posle više od 15 godina korišćenja. Proizvodi se prema sertifikatima ISO 9001 a testirana je i na Univerzitetu u Štutgartu.

Prema istraživanju tehničkog fakulteta Chalmers iz Geteborga, Bergo podne obloge pozitivno utiču na leđa i zglobove. Danas Bergo podne obloge možete pronaći na najrazličitijim lokacijama, od kafića i restorana, preko sportskih terena do bazena.

Pošaljite upit

 • podovi za terase
  PODOVI ZA TERASE
 • po za baste i terase
  PODOVI ZA PROSTORE OKO BAZENA
 • podovi za terase
  PODOVI ZA BAŠTE RESTORANA I KAFIĆA
 • podovi oko bazena
  PODOVI ZA PROSTORE OKO BAZENA
 • POD ZA TERASU
  PODOVI ZA TERASE
 • podovi za splavove
  PODOVI ZA SPLAVOVE
 • podloga za baste kafica
  PODOVI ZA TERASE KAFIĆA
TOP