pod za radnje

LVT podovi - luksuzni vinil podovi po pristupačnim cenama

LVT podovi predstavljaju najkvalitetniju vrstu vinil podova. Idealni za primenu u komercijalnim prostorima, kao što su hoteli, restorani, butici, kancelarije, kao i svim ostalim javnim objektima gde je velika frekvencija kretanja a gde je potreban luksuzan izgled.

LVT podovi Objectflor

Objectflor logoLVT podovi Objectflor se razlikuje u načinu proizvodnje i zbog velikog izbora modela i dezena daju arhitektama veću slobodu pri uređenju enterijera.

U svojoj kolekciji vinil podova posebnu pažnju posvećuje dizajnu i kvalitetu. U ponudi se nalaze posebno interesantni podovi za kancelarije koji se jednostavno montiraju, svojim izgledom u potpunosti zamenjuju parket i laminat i imaju završni sloj koji štiti pod od grebanja.

Posebno je interesantna kolekcija vinil podova koji svojim izgledom u potpunosti zamenjuju industrijske podove. U ponudi se nalaze i reljefast dizajn koji autentično daje izgled starog rustičnog poda.

Prednost

Prednost LVT vinil podova

  • LVT podovi Object flor imaju dug vek trajanja
  • Lako se održavaju
  • Prijatan osećaj prilikom hodanja
  • LVT podovi se lako se montiraju
  • Veliki izbor dezene LVT podova
Održavanje

Održavanje vinil podova

LVT podovi objectflor imaju specijalni završni sloj koji omogućava da se podloga lako održava i da se ne grebe. Podovi su otporni na vodu. Svojim sistemom montaže daje mogućnost lake zamene ploče.

Upotreba

Gde se koriste LVT podovi

  • Podovi za hotele
  • Podovi za restorane i kafiće
  • Podovi za kancelarije
  • Podovi za maloprodajne objekte i radnje
  • Podovi za komercijalne objekte

EXPONA Design Flooring

Dizajnerski podovi EXPONA namenjeni su za podove u kućnom ili komercijalnom sektoru. Postoji veliki izbor dizajnerskih podova sa izgledom drveta, metala, betona i kombinacijama istih.

U ponudi imamo preko 80 modela i dezena LVT podova. Vinil podovi mogu biti u rolni, kockama i pločama. Svojim specijalnim završnim slojem, Objectflor LVT podovi garantuju dugotrajnost i veliku izdržljivost.

Expona design i commercial LVT pod

EXPONA Flow

Podloga sa autentičnom replikom drvenih daski (brodskog poda). Opseg različitih vrsta drveća i obrade drveta, kombinovano sa inovativnim apstraktnim i fantastičnim materijalima, u širokom opsegu boja i kombinacije tekstura.

Simpatično prezentujući prirodnu lepotu sečene drvene građe i dasaka EXPONA FLOW WOOD kolekcija nudi miks tonova, piljevine i obrade uključujući oštećen, obijen ili okrečen efekat drvene podloge.

LVT podovi

EXPONA Simplay

EXPONA SIMPLAY 19dB sa habajućim slojem od 0,55 mm idealno je rešenje za komercijalnu i privatnu upotrebu. Robustan dizajnerski pod ispunjava mnoge tehničke zahteve. EXPONA SIMPLAY 19dB se vrlo lako i brzo montira, redukuje buku i namenjena je za prostorije za srednjim i visokim intezitetom korišćenja.

Dezeni se dele na CLASSIC WOOD, NORDIC WOOD i CONCRETE. Površina se veoma lako održava dok je tehnika montaže takva da u slučaju da dođe do oštećenja poda vrlo lako se skine i zameni.

vinil podovi

EXPONA Design Flooring

Dizajnerski vinil podovi EXPONA namenjeni su za kućni ili komercijalni sektor. Postoji veliki izbor dizajnerskih podova sa izgledom drveta, metala i betona.

U ponudi imamo preko 80 modela i dezena LVT podova. LVT Vinil podovi mogu biti u rolni, kockama i pločama.

Svojim specijalnim Završnim slojem, Objectflor LVT podovi garantuju dugotrajnost i veliku izdržljivost.

LVT podovi

Pošaljite upit za LVT

TOP