pod za radnje

Vinil podovi (LVT) za komercijalne i javne objekte

Vinil podovi Objectflor su idealni za primenu u komercijalnim prostorima, kao što su hoteli, škole, restorani, butici, kancelarije, kao i svi ostali javni objekti gde je velika frekvencija kretanja.
Objectflor vinil podovi za razliku od drugih podova se razlikuje u načinu proizvodnje i zbog velikog izbora modela i dezena daju arhitektama veću slobodu pri uređenju interijera.

Objectflor u svojoj kolekciji vinil podova posebnu pažnju posvećuje dizajnu i kvalitetu. U ponudi se nalaze posebno interesantni podovi za kancelarije koji se jednostavno montiraju, svojim izgledom u potpunosti zamenjuju parket i laminat. Završni sloj štiti pod od grebanja.

Posebno je interesantna kolekcija vinil podova koji svojim izgledom u potpunosti zamenjuju industrijske podove. U ponudi se nalaze i reljefast dizajn koji autentično daje izgled starog rustičnog poda.

Preuzmi katalog

Prednost LVT vinil podova

Prednost LVT vinil podova

  • LVT podovi Object flor imaju dug vek trajanja
  • Lako se održavaju
  • Prijatan osećaj prilikom hodanja
  • LVT podovi se lako se montiraju
  • Veliki izbor dezene LVT podova
Održavanje

Održavanje vinil podova

LVT podovi objectflor imaju specijalni završni sloj koji omogućava da se podloga lako održava i da se ne grebe. Podovi su otporni na vodu. Svojim sistemom montaže daje mogućnost lake zamene ploče.

Upotreba

Gde se koriste LVT podovi

  • Podovi za hotele
  • Podovi za restorane i kafiće
  • Podovi za kancelarije
  • Podovi za maloprodajne objekte i radnje
  • Podovi za komercijalne objekte

EXPONA Design Flooring

Dizajnerski podovi EXPONA namenjeni su za kućni ili komercijalni sektor. Postoji veliki izbor dizajnerskih podova sa izgledom drveta, metala i betona.

U ponudi imamo preko 80 modela i dezena LVT podova. Vinil podovi mogu biti u rolni, kockama i pločama.

Svojim specijalnim yavršnim slojem, Objectflor LVT podovi garantuju dugotrajnost i veliku izdržljivost.

LVT podovi design i commercial

EXPONA Flow

Podloga sa autentičnom replikom drvenih daski (brodskog poda) iz raznolikog opsega različite vrste drveća i obrade drveta, kombinovano sa inovativnim abstaktnim i fantastičnim materijalima, u širokom opsegu boja i kombinacije tekstura.

Simpatično prezentujući prirodnu lepotu sečene drvene građe i dasaka EXPONA FLOW WOOD kolekcija nudi miks tonova, piljevine i obrade uključujući oštećen, obijen ili okrečen efekat drvene podloge.

LVT podovi

EXPONA Simply 19db 

EXPONA SYMPLAY 19dB sa habajućim slojem od 0,55 mm idealno je rešenje za komercijalnu i privatnu upotrebu. Robustan dizajnerski pod ispunjava mnoge tehničke zahteve. EXPONA SIMPLAY 19dB se vrlo lako i brzo montira, redukuje buku i namenjena je za prostorije za srednjim i visokim intezitetom korišćenja.  Dezeni se dele na CLASSIC WOOD, NORDIC WOOD i CONCRETE Površina se jako lako održava dok je tehnika montaže takva da u slučaju da dodje do oštećenja poda vrlo lako se skine i zameni.

vinil podovi

Potreban Vam je vinil LVT pod za komercijalni objekat ili dom?

office@antasline.com

+ 381 69 234 00 72

EXPONA Design Flooring

Dizajnerski vinil podovi EXPONA namenjeni su za kućni ili komercijalni sektor. Postoji veliki izbor dizajnerskih podova sa izgledom drveta, metala i betona.

U ponudi imamo preko 80 modela i dezena LVT podova. Vinil podovi mogu biti u rolni, kockama i pločama.

Svojim specijalnim yavršnim slojem, Objectflor LVT podovi garantuju dugotrajnost i veliku izdržljivost.

Vinil podovi iz kolekcije EXPONA Design nude potpuno nove dimenzije u kreativnom dizajnu poda. Bilo da je tema drvo, kamen ili metal, zahvaljujući inovativnoj tehnici štampanja i utiskivanja, naši vinilni podovi stvaraju apsolutno autentičan efekat. Elementi dizajna i dizajnerski rezovi pružaju dodatne mogućnosti za maštoviti dizajn podova, nepogrešiv ambijent koji se savršeno podudara sa ličnim stilovima.Kolekcije dizajnerskih podova EKSPONA DESIGN i EKSPONA COMMERCIAL pružaju impresivnih 80 različitih dezena podloge bilo kao ploče ili kao daske. Autentični izgled drveta, metalni ukrasi i izgled kamena čine ove podove privlačnim za prostore sa intenzivnom upotrebom. Kolekcija podnih obloga EKSPONA DESIGN ima sloj habanja od 0,7 mm, a podovi EKSPONA COMMERCIAL 0,55 mm.

Cena vinil podova Objectflor

TOP