Vinil podovi (LVT) za komercijalne i javne objekte

Vinil podovi Objectflor su idealni za primenu u komercijalnim prostorima, kao što su hoteli, škole, restorani, butici, kancelarije, kao i svi ostali javni objekti gde je velika frekvencija kretanja.
Objectflor vinil podovi za razliku od drugih podova se razlikuje u načinu proizvodnje i zbog velikog izbora modela i dezena daju arhitektama veću slobodu pri uređenju interijera.

Objectflor u svojoj kolekciji vinil podova posebnu pažnju posvećuje dizajnu i kvalitetu. U ponudi se nalaze posebno interesantni podovi za kancelarije koji se jednostavno montiraju, svojim izgledom u potpunosti zamenjuju parket i laminat. Završni sloj štiti pod od grebanja.

Posebno je interesantna kolekcija vinil podova koji svojim izgledom u potpunosti zamenjuju industrijske podove. U ponudi se nalaze i reljefast dizajn koji autentično daje izgled starog rustičnog poda.

Potreban Vam je LVT pod za komercijalni objekat ili dom?

office@antasline.com

+ 381 69 234 00 72

EXPONA Design Flooring

Dizajnerski podovi EXPONA namenjeni su za kućni ili komercijalni sektor. Postoji veliki izbor dizajnerskih podova sa izgledom drveta, metala i betona.

U ponudi imamo preko 80 modela i dezena LVT podova. Vinil podovi mogu biti u rolni, kockama i pločama.

Svojim specijalnim yavršnim slojem, Objectflor LVT podovi garantuju dugotrajnost i veliku izdržljivost.

Vinil podovi iz kolekcije EXPONA Design nude potpuno nove dimenzije u kreativnom dizajnu poda. Bilo da je tema drvo, kamen ili metal, zahvaljujući inovativnoj tehnici štampanja i utiskivanja, naši vinilni podovi stvaraju apsolutno autentičan efekat. Elementi dizajna i dizajnerski rezovi pružaju dodatne mogućnosti za maštoviti dizajn podova, nepogrešiv ambijent koji se savršeno podudara sa ličnim stilovima. Kolekcije dizajnerskih podova EKSPONA DESIGN i EKSPONA COMMERCIAL pružaju impresivnih 80 različitih dezena podloge bilo kao ploče ili kao daske. Autentični izgled drveta, metalni ukrasi i izgled kamena čine ove podove privlačnim za prostore sa intenzivnom upotrebom. Kolekcija podnih obloga EKSPONA DESIGN ima sloj habanja od 0,7 mm, a podovi EKSPONA COMMERCIAL 0,55 mm.

Galerija slika Expona design

EXPONA Flow

Podloga sa autentičnom replikom drvenih daski (brodskog poda) iz raznolikog opsega različite vrste drveća i obrade drveta, kombinovano sa inovativnim abstaktnim i fantastičnim materijalima.

Podloga sa autentičnom replikom drvenih daski (brodskog poda) iz raznolikog opsega različite vrste drveća i obrade drveta, kombinovano sa inovativnim abstaktnim i fantastičnim materijalima, u širokom opsegu boja i kombinacije tekstura. Simpatično prezentujući prirodnu lepotu sečene drvene građe i dasaka EXPONA FLOW WOOD kolekcija nudi miks tonova, piljevine i obrade uključujući oštećen, obijen ili okrečen efekat drvene podloge.

EXPONA Simply 19db 

EXPONA SIMPLAY 19dB se vrlo lako i brzo montira, redukuje buku i namenjena je za prostorije za srednjim i visokim intezitetom korišćenja.

EXPONA SYMPLAY 19dB sa habajućim slojem od 0,55 mm idealno je rešenje za komercijalnu i privatnu upotrebu. Robustan dizajnerski pod ispunjava mnoge tehničke zahteve. EXPONA SIMPLAY 19dB se vrlo lako i brzo montira, redukuje buku i namenjena je za prostorije za srednjim i visokim intezitetom korišćenja. Vinil podovi Expona SIMPLAY se u varijanti ploča ili dasaka. Dezeni se dele na CLASSIC WOOD, NORDIC WOOD i CONCRETE Površina se jako lako održava dok je tehnika montaže takva da u slučaju da dodje do oštećenja poda vrlo lako se skine samo oštećeni deo i zameni novim.

Cena vinil podova Objectflor

TOP