pod za radnje

LVT vinil podovi - luksuzni vinil podovi po pristupačnim cenama

LVT podovi predstavljaju najkvalitetniju vrstu vinil podnih obloga. Idealni za primenu u komercijalnim prostorima, kao što su hoteli, restorani, butici, kancelarije, kao i svim ostalim javnim objektima gde je velika frekvencija kretanja a gde je potreban luksuzan izgled i pristupačna cena.

LVT podovi Objectflor

Objectflor logoLVT podovi Objectflor se razlikuje u načinu proizvodnje i zbog velikog izbora modela i dezena daju arhitektama veću slobodu pri uređenju enterijera. Daju fleksibilnost u osvežavanju prostora, ugradnja je olakšana i cena je niža.

U svojoj kolekciji vinil podova posebnu pažnju posvećuje dizajnu i kvalitetu. U ponudi se nalaze proizvodi posebno interesantni podovi za kancelarije. Ove PVC podne obloge se jednostavno montiraju a svojim izgledom u potpunosti zamenjuju parket i laminat i imaju završni sloj koji štiti pod od grebanja. Nisu potrebni jaki lepkovi već je dovoljan i čičak lepak i samim tim je cena za ugradnju opada.

Posebno je interesantna kolekcija vinil obloga koji svojim izgledom u potpunosti zamenjuju industrijske podove. U ponudi se nalaze i reljefast dizajn koji autentično daje izgled starog rustičnog (rustical) poda ili kamena, granit, hrast, orah, kamen, brodski pod. Pogledajte više informacija možete naći na stranicama kategorija pvc obloga.

Prednost

Prednost LVT vinil podova

  • LVT podovi Object flor imaju dug vek trajanja
  • Lako se održavaju
  • Prijatan osećaj prilikom hodanja
  • LVT podovi se lako se montiraju
  • Veliki izbor dezena LVT podova
Održavanje

Održavanje vinil podova

LVT podovi objectflor imaju specijalni završni sloj koji omogućava da se podloga lako održava i da se ne grebe. Podovi su otporni na vodu. Svojim sistemom montaže daje mogućnost lake zamene ploče.

Upotreba

Gde se koriste LVT podovi

  • Podovi za hotele
  • Podovi za restorane i kafiće
  • Podovi za kancelarije
  • Podovi za maloprodajne objekte i radnje
  • Podovi za komercijalne objekte

LVT proizvodi

LVT EXPONA Design pod

Dizajnerski podovi EXPONA namenjeni su za podove u kućnom ili komercijalnom sektoru. Postoji veliki izbor dizajnerskih podova sa izgledom drveta, metala, betona i kombinacijama istih.

U ponudi imamo preko 80 modela i dezena LVT podova i obloga. Vinil podovi mogu biti u rolni, kockama i pločama. Lajsne takođe dolaze sa njima. Svojim specijalnim završnim slojem, Objectflor LVT podovi garantuju dugotrajnost i veliku izdržljivost.

Expona design i commercial LVT pod

LVT EXPONA Flow

Obloga sa autentičnom replikom drvenih daski (brodskog poda). Opseg različitih vrsta drveća (hrast) i obrade drveta (rustical finish), kombinovano sa inovativnim apstraktnim i fantastičnim materijalima, u širokom opsegu boja i kombinacije tekstura.

Simpatično prezentujući prirodnu lepotu sečene drvene građe i dasaka EXPONA FLOW WOOD kolekcija nudi miks tonova, piljevine i obrade uključujući oštećen, obijen ili okrečen efekat drvene podloge.

LVT podovi

LVT EXPONA Simplay

EXPONA SIMPLAY 19dB sa habajućim slojem od 0,55 mm idealno je rešenje za komercijalnu i privatnu upotrebu. Robustna dizajnerska podloga ispunjava mnoge tehničke zahteve. EXPONA SIMPLAY 19dB se vrlo lako i brzo montira klik sitemom (lepkovi nepotrebni). Ovaj pod redukuje buku i pogodan je za prostorije za srednjim i visokim intezitetom korišćenja.

Dezeni se dele na CLASSIC WOOD, NORDIC WOOD i CONCRETE. Površina se veoma lako održava dok je tehnika montaže takva da u slučaju da dođe do oštećenja poda vrlo lako se skine i zameni.

vinil podovi

LVT Design podovi

Dizajnerski vinil podovi EXPONA namenjeni su za kućni ili komercijalni sektor. Ove LVT obloge nude veliki izbor dizajnerskih podova sa izgledom drveta, metala i betona.

U ponudi imamo preko 80 modela i dezena LVT podova. LVT Vinil podovi mogu biti u rolni, kockama i pločama.

Svojim specijalnim finish slojem, Objectflor LVT podovi garantuju dugotrajnost i veliku izdržljivost.

LVT podovi

Pošaljite upit za LVT

TOP