expona flow lvt pod

Luksuzni vinil podovi u rolnama sa replikom drvenih daski ili apstraktnih detalja - EXPONA FLOW

Podloga sa autentičnom replikom drvenih daski (brodski pod, parket, laminat) iz raznolikog opsega različite vrste drveća i obrade drveta, kombinovano sa inovativnim abstraktnim i fantastičnim materijalima, u širokom opsegu boja i kombinacije tekstura. Simpatično prezentujući prirodnu lepotu sečene drvene građe i dasaka EXPONA FLOW WOOD kolekcija nudi miks tonova, piljevine i obrade uključujući oštećen, obijen ili okrečen efekat drvene podloge.

Suptilne površinska tekstura naglašavaju mnoge pukotine i godove koji se nalaze u prirodnom izgledu drveta, čineći da pod dobije autentičan izgled. Pored drvenog izgleda poda moguće je dobiti i izgled industrijskog betona a koji će po površini imati istaknute pukotine i oštećenja. Kao vrhunac ove kolekcije ističe se Ornamentalni patern koji u kombinaciji sa betonskim izgledom može dati posebnost prostoru. Podna obloga od vinila se vraća na velika vrata u svet enterijera.

Napravljen je bez ftalata i bioloških plastifikatora.

Prednosti

Expona Flow

  • Laka montaža
  • Izgled drveta
  • Dizajn bez prekida
expona flow design

Kolekcija dezena vinil podova - Flow kolekcije

Pre nego što počnete da montirate LVT u rolnama potrebno je podlogu detaljno očistiti i pregledati da li podloge imaju neravnine koje bi trebalo da se isprave. Ako se to ne uradi videće se sve neravnine koje podloga ima. Poravnajte fuge na pločicama ako postavljate oblogu na njih.

LVT ploče se postavljaju na čičak lepak koji omogućuje da LVT ploče odvojite od podloge i zamenite ih ako je to potrebno.

Pošaljite upit za Flow kolekciju

TOP