Podovi za kancelarije i radnje

Objectflor ima specijalnu kolekciju vinil podova koje su namenjene za kancelarijske prostore i maloprodajne objekte. Tri osnovna modela koji se koriste kao pod za kancelarije i prodavnice su Expona Commercial, Expona Design i Expona Click.

Podovi iz serije Expona Commercial i Expona Design nude širok spektar dezena koji se lako mogu uklopiti u okruženje. Bez obzira da li su motivi drvo, kamen ili metal, zahvaljujući inovativnim tehnikama štampe i utiskivanja, naši vinilni podovi stvaraju apsolutno autentičan efekat. Dizajn elementi i dizajnerski rezovi pružaju dodatne mogućnosti za maštovite dizajnerske podove, nepogrešiv ambijent koji se savršeno uklapa u vaš lični stil.

Kolekcije podova za kancelarije i radnje EXPONA DESIGN i EXPONA COMMERCIAL pružaju impresivnih 80 modela kao pločice ili daske. Autentični izgled drveta, metalni dekori i izgled kamena čine ove dizajnerske podove privlačnim u vašoj kancelariji ili maloprodajnom objektu. Kolekcija podova EXPONA DESIGN imaju habajući sloj od 0,7 mm, a EXPONA COMMERCIAL podovi dostupni su sa slojem habanja od 0,55 mm.

Objectflor u svojoj kolekciji vinil podova posebnu pažnju posvećuje dizajnu i kvalitetu. U ponudi se nalaze posebno interesantni podovi za kancelarije koji se jednostavno montiraju, svojim izgledom u potpunosti zamenjuju parket i laminat. Završni sloj štiti pod od grebanja.

 

Potreban Vam je LVT pod za komercijalni objekat ili dom?

office@antasline.com

+ 381 69 234 00 72

Podovi za kancelarije - prednosti 

 • Izuzetno izdržljivi
 • Tihi i prijatni za hodanje
 • Lako se održavaju
 • Pogodno za podno grejanje
 • Pogodno za vlažne prostore
 • Niska visina ugradnje
 • Raznovrsnost dizajna
Vinil podovi iz kolekcije EXPONA Design nude potpuno nove dimenzije u kreativnom dizajnu poda. Bilo da je tema drvo, kamen ili metal, zahvaljujući inovativnoj tehnici štampanja i utiskivanja, naši vinilni podovi stvaraju apsolutno autentičan efekat. Elementi dizajna i dizajnerski rezovi pružaju dodatne mogućnosti za maštoviti dizajn podova, nepogrešiv ambijent koji se savršeno podudara sa ličnim stilovima. Kolekcije dizajnerskih podova EKSPONA DESIGN i EKSPONA COMMERCIAL pružaju impresivnih 80 različitih dezena podloge bilo kao ploče ili kao daske. Autentični izgled drveta, metalni ukrasi i izgled kamena čine ove podove privlačnim za prostore sa intenzivnom upotrebom. Kolekcija podnih obloga EKSPONA DESIGN ima sloj habanja od 0,7 mm, a podovi EKSPONA COMMERCIAL 0,55 mm.

Kako izabrati pravi pod za kancelariju

Predlažemo Vam da nas pozovete i da zajednički nadjemo najbolje rešenje. U našoj ponudi imamo preko 80 modela različitog dizajna i karakteristika. Dajemo posebne pogodnosti za saradnju sa Arhitektama.

Podovi koji se ne lepe - Expona Click i Simplay

Naše kolekcije EXPONA SIMPLAY i SIMPLAY ACOUSTIC CLIC nude sve prednosti standarnih podova, ali bez lepljenja. SIMPLAY dizajnerski podovi su posebno pogodni za upotrebu  prodavnicama, u hotelima ili u kancelarijskim i administrativnim zgradama, gde je potrebno brzo postaviti pod.

30 dizajna u kolekciji podova EKSPONA SIMPLAY nudi predivan izgled drveta i kamena, sa autentičnim utiskivanjem površine i zaštitnim slojem od 0,55 mm. Polaganje u kompozitnom formatu, u kombinaciji sa sopstvenom težinom proizvoda i posebnom strukturom leđa, garantuje apsolutno pouzdane funkcionalne performanse podne površine.

Prednost podova za kancelarije i prodavnice koji se ne lepe :

 • Manja priprema podloge
 • Najbrži sistem montaže
 • Zamena pojedinih elemenata bez ikakvih problema
 • Višekratna upotreba
 • Osnovni pokrivač neće biti oštećen
 • Posebno pogodan za projekte obnove
 • Niska visina ugradnje

Sa SIMPLAY ACOUSTIC CLIC, patentirani UNICLIC sistem čini polaganje vrlo jednostavin. 24 dizajna, sa zaštitnim slojem od 0,4 mm i malom visinom ugradnje od 6,7 mm, opremljeni su uređajem za laminiranje koraka na zadnjoj strani, sa vrednošću poboljšanja zvuka od 20 db, kao i 100% otporni na vodu.

Cena vinil podova Objectflor

TOP