Gumene podloge za sport

Gumeni podovi za teretane SaarFloor

Podovi i podloge za teretane i druge sportske i javne objekte

Gumeni podovi za teretane

Pod od gume karakteriše maksimalnu elastičnost i otpornost na klizanje; takođe je mekan i udoban pod nogama i stoga može pomoći u ublažavanju pritiska na zglobove. Velika zapreminska gustina i elastičnost gumenog poda osiguravaju izvanrednu zvučnu izolaciju.

Gumeni podovi zahtevaju minimalno održavanje a u isto vreme vreme su jako izdržljivi, što ih čini posebno pogodnim za medicinski, javni i sportski sektor.

SaarFloor

Upotreba

  • Teretane i sportski objekti
  • Škole i univerziteti
  • Bolnice i laboratorije
  • Sportski centri
  • Aerodromi, železničke stanice
  • Proizvodne hale

Podovi od gume jer imaju dug vek trajanja

Podne obloge od gume Objectflor odlikuju atraktivan raspon boja i širok spektar različitih dizajna. Podovi od gume sa glatkom ili sa odbijajućom površinom kao i klasične pločice sa utisnutim kružićima na površini.. Specijalni PRO i TKSL površinski tretmani nude veću zaštitu od prljavštine.

Kako je površina gumenih podova izuzetno gusta, nema gotovo nikakvih pora u kojima bi nečistoća mogla prodreti. Čak i rastvarači ne mogu naštetiti gumenom podu.

Kvalitetni i izdržljivi gumeni podovi iz kolekcije SaarFloor

Visokokvalitetne podne obloge SaarFloor izrađene su od prirodne ili sintetičke gume i drugih pretežno prirodnih komponenti. Podne obloge od gume SaarFloor predstavljaju raznolikost primene, održivost i dug život bez štetnih materija.

teg na podu

Upit za Gumene podove za teretane

TOP