• podovi za terase
  PODOVI ZA TERASE
 • po za baste i terase
  PODOVI ZA PROSTORE OKO BAZENA
 • podovi za terase
  PODOVI ZA BAŠTE RESTORANA I KAFIĆA
 • podovi oko bazena
  PODOVI ZA PROSTORE OKO BAZENA
 • POD ZA TERASU
  PODOVI ZA TERASE
 • podovi za splavove
  PODOVI ZA SPLAVOVE
 • podloga za baste kafica
  PODOVI ZA TERASE KAFIĆA

PODOVI ZA BAŠTE, TERASE, RESTORANE, KAFIĆE, SPLAVOVE

Podne obloge za bašte Bergo flooring svojim izgledom i izdržljivošću pružaju mogućnost da lako stilizujete objekte kao što su bašte kafića i restorana, prostori oko bazena, radnje, sajamski štandovi ... Podovi se brzo i lako montiraju bez posebne dodatne pripreme. Nije potrebno šrafiti ili lepiti.

Naši PVC podovi pored lepog dizajna i boja, pružaju rešenja za probleme za sve vlažne prostore. Podovi se koriste kao podovi za splavove, čamce i brodove, bazene ...za razliku od drvenih podova duže traju i imaju veću otpornost na vlagu

Podne obloge za terase i bašte

Terasa je centralno mesto u Vašem prostoru kada stigne lepo vreme i vreli dani. Podovi za terase su oslonac na kome se nalazite. Danas možete jednostavno i lako da promenite ili dodate novu terasu, novu baštu u Vašem restoranu ili kafiću.

Idealno rešenje za postavku podloge u baštama predstavljaju BERGO podne ploče, švedskog prizvođača, prema Eko standardima i bez emisije štetnih materija. Bergo ploče imaju multifunkcionalna svojstva, odlične su za podove i podloge, kako za spoljašnju, tako i za unutrašnju upotrebu. Kad se završi sezona bašti, mogu lako da se demontiraju i sačuvaju za narednu sezonu.

Bergo ploče se mogu brendirati i na taj način dati lični pečat prostoru gde se postavljaju. Vrlo jednostavno postavite logo ili grb koji želite, dimenzija kojih želite.

podovi za baste

Bergo Unique

Podloga za terase, bašte i bazene. Elegantan model. 15 standardnih boja.

Bergo XL

Podloga za terase, bašte i bazene. Sa cvetnim dezenom. 15 standardnih boja.

Bergo Elite

Podloga za elegantan i sofisticiran izgled vašeg prostora. Puna ploča. 6 standardnih boja.

Bergo Soft

Podloga namenjena za prostore oko bazena, mešavina gume i PP

Upit za katalog i cene  :

Podloge za spoljašnju upotrebu

 • Odgovarajući su kako za unutrašnju , tako i spoljašnju upotrebu
 • Laka montaža
 • Zahtijevaju minimalno održavanje
 • Veoma izdržljivi i imaju dug vek trajanja. UV stabilne
 • Odlične drenažne sposobnosti, kao i ventilacija ispod podova
 • Za sva godišnja doba i vremenske prilike (brzo se suši nakon kiše)
 • Ergonomični su, tj. povoljno utiču na kičmu i kolena, prijatni tokom hoda
 • Antiklizni i bezbedni za korisnike
 • Akustični i bešumni tokom kretanja
 • Jedinstven dizajn i bogata paleta boja

Ugradnja podloga za bašte i tarese

Bergo podovi su veoma jednostavne za ugradnju. Osnovna prednost je što se ovi modularni podovi za ugostiteljske objekte brzo i lako postavljaju na staru podlogu (beton, asflat, pločice, tucanik ...). Za montažu podloga nije potreban poseban alat niti je potrebno lepiti ploče.

Bergo podloge su napravljene u vidu pločica koje se spajaju uklapanjem preko isturenih prstenova. Pločice se po potrebi mogu veoma lako sjeći ubodnom testerom ili manjim cirkularom, na željeni oblik i dimenziju.

Održavanje podloga u baštama i na terasama

Spoljašnje podloge za ugostiteljske objekte su funkcionalne i veoma se lako održavaju. Sve što je potrebno je brisanje vlažnom krpom po potrebi. Podloga se može prati i vodom pod pritiskom.

Podloga je dizajnirana tako da voda i nečistoće prolaze ispod podloge i odlaze u smeru nagiba terena ili tokom pranja u smeru u kojem korisnik usmerava vodu pod pritiskom. Podloga je otporna na hemikalije koje se koriste kao sredstva za čišćenje.

Garancija Bergo podloga za bašte

Obzirom da su naše podloge za ugostiteljske objekte otporne na sve klimatske uslove, trpe velika opterećenja i otporne su na habanje, ovaj vid podova za ima veoma dug vek trajanja. U praksi je to najčešće preko 20 godina.

Podne obloge Bergo flooring

Kompanija Bergo flooring je svetski lider u proizvodnji multifunkcionalnih podnih obloga od 1972 godine. Najviše pažnje u proizvodnji Bergo podne obloge posvećeno je kvalitetu. Podloga je dizajnirana tako da trpi velika opterećenja i teške vremenske uslove, a da pri tome ostane u odličnom stanju i posle više od 15 godina korišćenja. Proizvodi se prema sertifikatima ISO 9001 a testirana je i na Univerzitetu u Štutgartu.

Prema istraživanju tehničkog fakulteta Chalmers iz Geteborga, Bergo podne obloge pozitivno utiču na leđa i zglobove. Danas Bergo podne obloge možete pronaći na najrazličitijim lokacijama, od kafića i restorana, preko sportskih terena do bazena.

Pošaljite upit za Bergo podloge

TOP