• LVT podovi design i commercial

LVT podovi od vinila - Expona COMMERCIAL & DESIGN

Dizajnirani pod od vinila

Objectflor u svojoj kolekciji podova EXPONA DESIGN ima veliki izbor dizajnerskih podova koji se koriste u komercijalnoj ili kućnoj upotrebi. Vrhunski vinil pod je sjajno uklopljen i nudi vam potpuno nove dimenzije u kreativnom dizajnu poda. Bilo da su ukrasi drveni, kameni ili metalni, zahvaljujući inovativnoj tehnici štampanja i utiskivanja, naši vinilni podovi stvaraju apsolutno autentičan efekat.

Prednosti Expona LVT podloga :

  • Izuzetno izdržljive
  • Tihe i prijatne za hodanje
  • Lako se čiste
  • Pogodne za podno grejanje
  • Pogodne za mokri prostor
  • Veliki izbor dezena koji se lako kombinuju

Udahnite i uplovite u univerzum novih dekora i podloga!

Expona podovi se jednostavno postavljaju, imaju atraktivni izgled i dug vek trajanja. Koriste se za sve komercijalne prostore koji su izloženi velikim opterećenjima.

LVT Expona podovi najčešće imaju primenu u hotelima, restoranima, kancelarijama, kafićima i drugim komercijalnim objektima gde se posebno obraća pažnja na dizajn i kvalitet. Vinil podovi iz kolekcije expona design nudi širok izbor modela sa temom drveta ili kamena čiji je završni sloj takav da ćete imati osećaj kao su stigli direktno iz prirode.

Pored jedinstvenog i sofisticiranog Dry Back dizajna ploča i daski, osnovna prednost je izvanredno svojstvo lakog održavanja.

LVT Expona podovi prilikom kretanja ne stvaraju buku i daju utisak mekanog i tihog poda. Expona podovi pod rukom ostavlja utisak tipične teksture drveta, kamena ili metala.

Veliki iybor dezena i modela – 80 različitih dizajna – uključujući 52 izgleda drveta, 14 kamenih i 14 drugih abstraktnih efekata. EXPONA COMMERCIAL ploče i daske imaju debljinu od 2,5mm i završni sloj od 0,55mm. Izuzetno je lak za čišćenje. Završni sloj prolazi kroz vrhunski i trajnu PUR obradu, čineći ga neprobojnim za prašinu i vlagu.

Pregledajte kolekciju LVT vinil podova

LVT podovi - Kolekcija kamenih i apstraktnih dezena Expona Commercial

Cena vinil podova Objectflor

TOP