Podloga za sportske terene

SPORTSKI PODOVI BERGO FLOORING

Izgradnja sportskih terena za košarku, 3x3, odbojku, rukomet, futsal

Podloga za sportske terene BERGO FLOORING namenjeni su kako za profesionalne igrače tako i za privatna igrališta. Trenje poda daje odlična svojstva „stop and go“, što je savršeno za basket, košarku, fudbal, badminton, rukomet, odbojku, tenis, aerobik itd.

Izgradnja sportskih terena za basket u dvorištu. Sportski podovi Bergo flooring lako se montiraju, imaju UV zaštitu, odličnu drenažu, FIBA sertifikat i ne zahtevaju održavanje.
Bergo flooring je zvanična sportska podloga za 3x3 Belgrade Challenger-a i Švedske 3x3 federacije. Na našim sportskim podlogama se igraju 3x3 turniri u preko 80 zemalja.
Sportske podloge za košarkaške terene, odbojku, rukomet, fudbal, tenis ... na javnim površinama, školama

Pošaljite upit za sportske podove

Prednosti sportskih podova Bergo flooring

 • Sportska podloga po standardima FIBA / ITF
 • Laka i brza montaža sportske podloge
 • 15 godina garancije / 30 godina iskustva
 • Dizajn podloge omogućava trenutnu drenažu toko vlažnog vremena
 • Bergo sportska podloga pokriva sve pukotine i mrlje na postojećoj podlozi
 • Namenjena je za više vrsta sportova i aktivnosti
 • Nije potrebno dodatno održavanje
 • Moguće je štampati logo na podlozi
 • UV stabilna
 • Montažno demontažna sportska podloga
 • Dostupna u preko 15 boja
 • Proizvedeno u Švedskoj po EU standardima kvaliteta

Sportski podovi za spoljašnje i unutrašnje terene

Sportski podovi Bergo flooring pružaju maksimalan kvalitet igračima, pravilan odskok lopte kao i prijatan osećaj tokom igre. Svojom strukturom Bergo podovi smanjuju klizanja, daju dobar osećaj igračima tokom igre i svojim izgledom daju potpuno novi doživljaj. Sportski podovi Bergo flooring su namenjeni kako za profesionalne igrače, sportske centre, škole...  tako i za svakodnevnu igru u dvorištu. Podloge poseduju FIBA i ITF sertifikat.

U ponudi se nalazi preko 10 boja i tri modela tako da je moguće prilagoditi izgled terena spoljašnjem okruženju ili bojama timova ili kompanija.

Možemo Vam ponuditi izgradnju sportskih po principu ključ u ruke. U ponudi imamo kompletnu opremu za sportske terene od koša, konstrukcija za koš, golove, mreže i mrežice, pa čak i lopte za sport kojem je podloga namenjena.

Gde se koriste Bergo sportske podloge

Podloge

Specifikacija

 • Sportska podloga Bergo flooring je napravljena od PP
 • Dimenzija ploča : 300mm do 380mm
 • Debljina podloge : 13mm i 14mm
 • UV stabilan materijal
 • FIBA sertifikat / ITF sertifikat
 • 15 godina garancije na sportsku podlogu
 • ISO sertifikat
 • "Stop and go" završni sloj idealna za sve sportove

Koju podlogu za sportski teren izabrati?

Pri odabiru sportskih podova veoma  je bitan osećaj koji podloga pruža igračima, odskok i trenje, ali i drugi parametri kao što su održavanje podloge, kvalitet i dugotrajnost.

Sportski pod Bergo Multisport je jedinstvena sportska podloga na kojoj se mogu igrati različite sportske dicipline. Napravljena je prema standardima svetskih sportskih asocijacija. Pruža odličan osećaj tokom igre i pozitivno utiče na kolena i zglobove. Bergo sportski podovi nude visok nivo performansi uzimajući u obzir sve ove faktore.

Montaža podova sama po sebi ne može biti jednostavnija što predstavlja još jednu veliku prednost. Jedinstvena izrada omogućava dobru izdržljivost, odskok i trenje. Perforirana ploča i dizajn ispod ima odlične drenažne sposobnosti koje će omogućiti brzo sušenje terena nakon kiše čime se onemogućava stvaranja bara. Podloga može stajati napolju i leti i zimi i u svim klimatskim uslovima. Prema tehničkom fakultetu Chalmers iz Geteborga, Bergo podovi utiču povoljno na leđa i zglobove sportista.

Izgradnja sportskog terena za basket u vašem dvorištu!

Šta je potrebno da se izgradi sportski teren?

Bergo sportske podloge se postavljaju direktno na ravnu i tvrdu podlogu (beton, asfalt, tucanik). Dimenzija terena može biti po vašem izboru. Podloge se ne lepe, povezuju se klik sistemom i daju mogućnost da se podloga po potrebi skloni i premesti na drugo mesto. Na sledecem linku možete videti izradu terena za košarku : Kako napraviti teren za basket?

Sportski podovi cena - koliko košta da se napravi teren za basket?

Cena izgrdanje sportskog terena zavisi od više faktora. Mi u našoj ponudi imamo više modela sportskih podloga. Cena pored izbora modela sportske podloge zavisi i od lokacije gde se montira kao i od kvadrature terena. Modela sportskih podova:

U ponudi imamo 10 standardnih boja koje se mogu kombinovati. Kombinacijom boja dobijate jedinstven izgled vašeg terena. Boja podloge ne utiče na cenu. Za cenu sportskog poda i više detalja možete nas pozvati ili poslati mail.

Pošaljite upit za sportske podove

Postavljanje podloge za sportski teren - najčešća pitanja

1. Šta je potrebno da postavim sportski pod?

Sportski pod najčešće se postavlja preko betona ili asfalta. Nije potrebno da podloga bude idealno ravna. Predlažemo da se uvek konsultujete sa nama vezano za izgradnju sportkog poda ili za kvalitet postojećeg poda.

2.  Gde se obično postavljaju Bergo sportski podovi?

Bergo sportski podovi se mogu koristiti za sve sportove kao i za sve sportske terene. Podloga se koristi za sportske hale, otvorene sportske terene, kao pod za košarkaške terene, pod za rukometne terene , odbojkaške, podloga za badminton terene, pod za futsal terene, za fitnes sale...

3. Sportski podovi cena?

Cena zavisi od kvadrature i od mesta montaže. Predlažemo da nas kontaktirate za cenu sportskih podova kako bi našli najbolje rešenje za vaše potrebe.

4. Na tržištu ima mnogo različitih sportskih podova?

Na tržištu se mogu naći različiti proizvođači sportskih podova. Ono što ih razlikuje jeste prvenstveno kvalitet proizvodnje, materijali od kojih su napravljeni i način montaže. Često se dešava da u startu cena bude presudan faktor, ali cena sportskih podloga je u većini slučajeva i direktno povezana sa materijalima od kojih su napravljeni. Na tržištu postoje i kopije koje na prvi pogled izgledaju isto kao i sportske podloge velikih proizvođača kao što su Bergo flooring ili Sportcourt. Bergo flooring je preko 40 godina jedan od lidera u proizvodnji sportskih podova, isporučuje se u preko 70 zemalja i poseduje najstrože standarde kvaliteta.

Pošaljite upit za sportske podove

TOP